„Szlakiem Wież Widokowych Pogórza”

Rozpoczynamy VII sezon wypraw z Vesną!

Zapraszamy na pierwszą z nich – „Szlakiem Wież Widokowych Pogórza.”.

Wyjazd (13.04.2019r).

Godz. 8.00 – Brzesko ( parking przy Intermarche)
Godz. 8.10 – Gnojnik ( parking przy kościele św. Marcina)

Trasa:
8.30- Wyjście na wieżę widokową na Szpilówce- przejście do bacówki „Biały Jeleń”- przejazd busem a następnie podejście pod „Winnicę Nowizny”, gdzie będzie odpoczynek z możliwością skorzystania z obiadu i degustacją wina- przejazd i podejście na wieżę widokową w Bruśniku- przejazd i podejście na wieżę widokową na Brzance ( odpoczynek w bacówce)- przejazd i podejście oraz zachód słońca na wieży widokowej w Dąbrówce Szczepanowskiej ( wieża podświetlona)– ognisko integracyjne i powrót.

Dla całych rodzin! 👨‍👩‍👦
Wyprawę poprowadzi przewodnik- animator, który zapewni efektywniejsze zapamiętywanie, uruchomienie emocji i wzmożenie czujności. Przekaz dostosowujemy do grupy odbiorców. Dla dzieci i młodzieży przeprowadzamy zagadki, quizy, gry terenowe, aktywne formy zwiedzania, dla dorosłych zagadki, konkursy z nagrodami i niespodziankami.

Koszt: 55 zł

Zapisy do wyczerpania miejsc poprzez przesłanie danych ( imię i nazwisko, pesel) na adres stowarzyszenie.vesna@gmail.com oraz dokonanie wpłaty na konto Vesny: 17203000451110000002799510

DO ZOBACZENIA NA SZLAKU!  🙋🏽‍♀